לינגוויני עם פטריות פורטובלו
לינגוויני עם פטריות פורטובלו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 64 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, כובעי פטריות פורטובלו, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לינגוויני פורטובלו לבבי, פטריות פורטובלו ממולאות, ו פטריות פורטובלו ממולאות עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים לינגוויני ומבשלים 9 עד 13 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מברישים את הפטריות עם 1/2 שמן הזית, ומסדרים על תבנית בינונית. צולים בתנור המוכן 6 עד 8 דקות, הופכים לעתים קרובות, עד להשחמה ורכה.
חותכים את הפטריות לפרוסות 1/4 אינץ', ומניחים בקערה בינונית.
מערבבים עם יתרת שמן הזית, חומץ היין האדום, האורגנו, הבזיליקום, הרוזמרין, השום ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה זורקים יחד לינגוויני מבושל ותערובת הפטריות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.