לינגוויני עם פקאן ארוגולה פסטו
לינגוויני עם פקאן ארוגולה פסטו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 867 קלוריות. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח, לינגוויני, פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: לינגוויני עם ארוגולה פסטו, לינגוויני עם אבוקדו וארוגולה פסטו, ו לינגוויני + ארוגולה + טונה + פסטו שקדים.
הוראות
דק קוצצים 1/4 כוס פקאן (רצוי עם סכין).
מחית שום למשחה עם מלח באמצעות מרגמה ועלי (או בשר טחון ומחית עם סכין כבדה גדולה). תערובת הנותרים 1/2cup פקאנים, ארוגולה, גבינה, שמן, פלפל, שום להדביק במעבד מזון עד חלקה, על 1 דקה.
לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, 10 עד 12 דקות. מצקת החוצה להזמין 1 1/2 כוסות בישול מים.
מסננים פסטה במסננת, ואז לחזור לסיר ולזרוק עם פסטו, 1/2 כוס בישול מים, ופקאנים קצוצים, הוספת מי בישול יותר לפי הצורך אם הפסטה נראית יבשה.
אתה יכול להחליף 2 כוסות פטרוזיליה שטוח עלה טרי עבור ארוגולה, אבל אז אתה צריך להשתמש רק 1/3 כוס שמן זית (במקום 1/2 כוס) בפסטו.