לינגוויני עם רוטב סלמון מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם רוטב סלמון מעושן. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מספק כ 1 מנות . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב שמנת סלמון מעושן, רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים), ו אספרגוס עם סלמון מעושן ורוטב גריביש.
הוראות
בעוד הלינגוויני רותח (ראה עמוד 181), ממיסים את החמאה בווק קטן או במחבת בינונית. לזרוק את הבצל הירוק, ו sauté בעדינות במשך 1 דקה, ערבוב. תשפריץ את הוודקה ותן לה להתבשל קצת. לקרוע או לחתוך את הסלמון לחתיכות קטנות בגודל ביס, ומערבבים אותם לתוך הרוטב.
יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה. כאשר הלינגוויני נעשה אל דנטה, לגרוף אותו עם עכביש מלקחיים, לתת את המים לנקז, ומערבבים אותו עם הרוטב. לטחון פלפל בנדיבות על הפסטה, ומערבבים את צלפים ופטרוזיליה, ואז כפית את כל זה לתוך קערה חמה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
תאפה את זה!* The Book of New England Cookery . היא גם שיתפה פעולה עם אנגוס קמרון ב-L. L. Bean Game ובספר בישול דגים, ותרמה למגזיני גורמה, ווג, Saveur. ב-2006 זכתה בפרס מפעל החיים של קרן ג ' יימס בירד. היא גרה בניו יורק ובוורמונט.