לינגוויני עם רוטב צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם רוטב צדפות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 687 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לינגוויני, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו לינגוויני עם רוטב צדפות, לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, ו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה, בעקבות הוראות החבילה, עד אל דנטה.
בינתיים, חם 1/2 כוס שמן זית בסיר צדדי גבוה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את היין ומאפשרים לו לבשל משם מעט, על 1 דקה.
מוסיפים את הצדפות ואת המיץ שלהם, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד קצף מרק לרמה של 1 עד 2 אינץ'.
הסר מהחום. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מסננים את הפסטה וזורקים בקערה עם 1 כף הנותרים שמן זית. לחלק באופן שווה בין שש צלחות ארוחת ערב. למעלה עם חלקים שווים של הרוטב, ומגישים מיד.
זיווג יין: לבן בהיר ומלאמשתנים: ניתן להכין את אותה המנה מבלי להסיר את הצדפות מהקונכיות שלהם, מה שהופך לארוחה פורמלית פחות. לחמם את שמן הזית בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הצדפות בשכבה אחת.
מוסיפים את השום ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, על 2 דקות.
מוסיף את היין ולאפשר להתבשל ומתיקות, על 2 דקות.
מוסיפים את הצדפות והפטרוזיליה ומכסים את הסיר. מבשלים עד שהצדפות פתוחות, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום והכפית מעל פסטה מבושלת. הקפד להשליך כל צדפות שלא נפתחו.
Reprinted with permission from The Tucci Cookbook by Stanley Tucci with Joan and Stan Tucci, and Gianni Scappin and Mimi Shanley Taft, © 2012 Gallery Books