לינגוויני עם רוטב צדפות לבן יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 689 קלוריות. אם יש לכם פרמיג'אנו-רג' יאנו, צדפות קטנות, לינגוויני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, לינגוויני ברוטב צדפות לבן, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים מחבת מטגנת גדולה בשמן זית ומוסיפים מחצית משיני השום. מביאים את התבנית לאש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהשום מזהיב. כשהשום חום זהוב וארומטי מאוד, הסר אותו וזורק, הוא הגשים את ייעודו השום. שים 3 1/2 תריסר צדפות במחבת עם היין ו 1/2 כוס מים. מכסים את התבנית ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוציאים את הצדפות מהתבנית ומצמצמים את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
תנו לצדפות להתקרר מעט, ואז הוציאו אותן מהקליפות ושמרו. זרוק את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5
יוצקים את נוזל הבישול לכוס מדידה.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
6
הביאו סיר גדול של מים מומלחים היטב לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מצפים שוב את אותה מחבת מטגן בשמן זית ומוסיפים את שיני השום הנותרות וקורט גדול של פתיתי פלפל כתושים. מביאים את התבנית לאש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהשום מזהיב. כשהשום חום זהוב וארומטי מאוד, הסר אותו וזורק, הוא הגשים את ייעודו השום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים למחבת את שאר הצדפות הגולמיות ונוזל בישול הצדפות השמור. כשמוסיפים את נוזל הצדפה השמור, הקפידו לבדוק אם יש חול וחצץ בתחתית, אתם עלולים לאבד את שתי כפות המיץ האחרונות אבל זה עדיף על חול בפסטה שלכם! מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
בזמן שהצדפות מתבשלות, זרוק את הלינגוויני למים הרותחים המלוחים ובשל עד שהפסטה מאוד "אל דנטה" אולי דקה בערך פחות ממה שהקופסה מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
10
מוציאים את הצדפות המבושלות בקליפותיהן מהתבנית ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים למחבת את החמאה והצדפות המבושלות שהוסרו מהקליפות שלהם. מביאים את הנוזל לרתיחה וזורקים פנימה את הפסטה המבושלת ואת עשבי התיבול. מבשלים את הפסטה יחד עם הרוטב עד שהרוטב נצמד לפסטה. מכבים את האש וזורקים פנימה את הפרמיג 'אנו-רג' יאנו המגורד, אם משתמשים, ומסיימים עם טפטוף שמן גימור גדול ושמן. זורקים או מערבבים במרץ לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
Parmigiano Reggiano
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות