לינגוויני עם שרימפס
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו שמן זית, שרימפס, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים של 81%. נסו שרימפס מהיר ולינגוויני, שרימפס סקמפי עם לינגוויני, ו לינגוויני ושרימפס פרה דיאבולו עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו סיר מים גדול לרתיחה.
מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים לפי ההוראות שעל הקופסה.
מסננים, שומרים 1 כוס מי הבישול.
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השום ומטגנים במשך 1 דקה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד שהשרימפס הופכים לורודים.
מוציאים את השרימפס מהתבנית ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת את מיץ הלימון, היין הלבן ואת מי הכוס השמורים.
מניחים להתבשל עד שהנוזל מצטמצם בכמחצית. ממליחים ומקפיצים את האספרגוס.
חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'. מחזירים את השרימפס לתבנית ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מוסיפים את הלינגוויני המרוקן לתערובת השרימפס, זורקים לאיחוד.
מוסיפים אספרגוס ועגבניות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.