לינגוויני עם שרימפס ושמן לימון
לינגוויני עם שרימפס ושמן לימון עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 743 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם שרימפס ושמן לימון, שרימפס עם לינגוויני לימון, ו שרימפס לינגוויני עם לימון ופטה.
הוראות
מערבבים את שמן הזית ואת גרידת הלימון בקערה קטנה ושמורה.עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה, הזמנה 1 כוס של נוזל הבישול. (אני תמיד שוכח לעשות את זה!!בינתיים, במחבת גדולה וכבדה לחמם את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד, כ 5 דקות.
מוסיפים את הלינגוויני המבושל, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל. לזרוק לשלב. כבה את החימום והוסף את הארוגולה. באמצעות מסננת רשת, מסננים את גרידת הלימון מתוך שמן זית לימון שמור ומוסיפים את השמן לפסטה. ניתן להשליך את ההתלהבות.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה לפסטה וזורקים לשלב.