קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

לינגוויני פסטו ירוק קולארד

לינגוויני פסטו ירוק קולארד
לינגוויני פסטו ירוק קולארד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 444 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם לינגוויני, שום, זיתי קלמטן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 91%. מתכונים דומים: קולארד ירוק פסטו, לינגוויני מחיטה מלאה עם פסטו אפונה ירוקה, ו לינגוויני עם ירקות קולארד ובייקון.

הוראות

1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית. בלאנש קולארד עד ירוק בהיר, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מעבירים מיד לאמבט קרח כדי לזעזע, וחוסכים את המים הרותחים לבישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
מוציאים את הקולרדים ממי הקרח ומייבשים במגבות נייר לפני העברתם למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
כרוב ירוקכרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מוסיפים את הלינגוויני לסיר המים הרותחים המלוחים ומבשלים לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
בינתיים, במחבת יבשה, על אש נמוכה, צולים את הפקאנים עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מעבירים למעבד המזון עם פרמזן, זיתים ושום. עם מעבד מזון פועל, מטפטפים לאט שמן זית עד שהפסטו מתאחד. טועמים לתיבול, ומוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גויה סאזוןגויה סאזון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
להגשה, הכניסו מספיק פסטו לציפוי הפסטה לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה במהירות לקערה. המים שעדיין נצמדים לפסטה ישחררו את הפסטו. לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
הוסף עוד פסטו, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
10
מעבירים את הפסטה לקערת הגשה ומקשטים בפרמזן מפוזר מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור ירקות קולארד. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. אתה יכול לנסות את מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספטלס. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה
מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה
הרנברג ספאטלזה הוא תמיד היין הבוהק ביותר בגרונהאוס שכן קרקעות הצפחה האדומות של הכרמים הופכות ריזלינג חומצי שופע יותר, מעט נמוך יותר, שאחיו הגדול יותר אבסטברג. מתוק ספטלי עם ניחוחות וטעמים נפיצים של תפוחים אדומים טעימים, אפרסקים צהובים, תות/ריבס ומינרלים מלוחים. בעל גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.