לינגוויני קרמי עם רוטב צדפות
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו לינגוויני עם רוטב שמנת לבן, Linguine צדפה שמנת, ו לינגוויני עם רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלינגוויני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין קצת מוצק, על 11 דקות.
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת מעל חום בינוני עד שהוא מתחיל להשחים מעט. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל הופך זהב קל, על 10 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיף את מיץ צדפות שמורות ויין. מבשלים עד מופחת בחצי, על 15 דקות. מערבבים ברוטב אלפרדו וצדפות; לבשל ומערבבים עד מחומם דרך, על 5 דקות.
מגישים את רוטב הצדפות על הלינגוויני, ומפזרים גבינת פרמזן ופתיתי פלפל אדום.