לינגוויני שום טרי עם צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני שום טרי עם צדפות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם פסטה שיער מלאך, שיני שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: לינגוויני עם צדפות ועשבי תיבול טריים, לינגוויני עם צדפות ולימון-שמן שום, ו לינגוויני מהיר עם סרטנים, צדפות, שום וצ'ילי.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים פסטה.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שום ופלפלים. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים צדפות ויין. מכסים ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד פגזים לפתוח.
מוסיפים פסטה וחצי פטרוזיליה לצדפות במחבת, משליכים היטב כדי להתמזג.
הוסף שמורות 1/4 כוס מים פסטה וחצי גבינה, זורק היטב כדי להתמזג.
מפזרים פטרוזיליה וגבינה הנותרים באופן שווה על כל מנה.