ליקר ביצים בסגנון הישן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל ליקר ביצים מיושנת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם רום זהוב, סוכר, לקישוט: nutnemg, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ליקר ביצים מיושן, אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח את הביצים עד אור וקצף.
מוסיפים מלח amd סוכר. מכות עד עבה.
שלב תערובת ביצה 2 כוסות שמנת קלה בסיר גדול. ערבוב כל הזמן, לבשל על אש נמוכה עד התערובת מעילה את החלק האחורי של כף מתכת ומגיע 160 על מדחום ממתקים.
מערבבים בשמנת האור הנותרת; מוסיפים רום או תמצית ומים. להירגע כמה שעות.
מפזרים אגוז מוסקט לפני ההגשה.