ליקר ביצים כפול
ליקר ביצים כפול עשוי להיות מה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1226 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו ברנדי, סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות חלמונה כפולות, עוגיות סנדוויץ ' שוקולד כפול, ו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד ולהקציף על מהירות נמוכה עד מקציף, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה, צופה בזהירות, לנצח עד שהם על עקביות של קצף גילוח, על 90 שניות. להפחית מהירות בינונית. עם ריצת מיקסר, להוסיף חצי סוכר ופעימה עד incorporated, כ -30 שניות.
מעבירים לבנים לקערה גדולה. אל תשטוף קערה.
מוסיפים חלמוני ביצה וסוכר שנשאר עד עכשיו-קערת מיקסר לעמוד ריקה והכה במהירות בינונית גבוהה עד צהוב חיוור ריבוני, כיבוי מכונה וגירוד למטה הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל.
מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים עד הומוגנית, כ -15 שניות.
מוסיפים חלב, שמנת ואלכוהול ומערבבים במהירות נמוכה כדי לשלב.
באמצעות מרית גומי או לטאטא כף יד, לקפל את הלבנים מוקצף לתוך תערובת חלמון ביצה / חלב עד משולב לחלוטין.
מגישים על ידי מצקת לגביעים ו לקישוט עם בוטנים קלויים כתושים.