ליקר ביצים קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל ליקר ביצים קלאסי. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא בורבון, חצי-חצי, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: ליקר ביצים קלאסי, ליקר ביצים קלאסי של מרתה, ו ליקר ביצים תוצרת בית קלאסי.
הוראות
בהדרגה להוסיף סוכר לביצים בקערת ערבוב זכוכית גדולה, לטאטא עד מעורבב. תניח בצד.
מערבבים יחד חצי וחצי, חלב ומלח בתנור הולנדי על חום בינוני נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, 12 עד 15 דקות או רק עד התערובת מתחילה בועה סביב קצוות מחבת. (לא להרתיח.)
בהדרגה מערבבים חצי תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה. מערבבים תערובת ביצה לתוך הנותרים תערובת חלב חם בתנור ההולנדי.
תערובת בישול מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה מעט ו רשם מדחום 160 (כ 25 עד 30 דקות).
הסר מהחום, ומערבבים 1 דקה.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת דק לתוך קערת הגשה. מערבבים בורבון, ברנדי, וניל; בואו מגניב 1 שעה. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
מקציפים קרם במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מקפלים קצפת לתוך ליקר ביצים מקורר, ומפזרים אגוז מוסקט.
ליקר ביצים עם קפה וקרם אירי: הכינו מתכון לפי ההוראות, והחליפו 4 1/2 כוסות קפה מקורר בחום ו-3 כוסות ליקר שמנת אירי לבורבון וברנדי. הכן לקפל 2 כוסות קצפת לפי ההוראות. להשמיט אגוז מוסקט.
מקשטים עם קצפת נוספת וסוכריות מנטה דקות שוקולד, אם תרצה בכך. עושה על 1 גל. הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בייליס המקורי קרם אנדז קרם דה Menthe Thins עבור שוקולד מנטה.