ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי עוגת גבינה בטטה
מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. אם יש לך בטטות, סוכר חום, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-146 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: ברים לימון, ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי דגני דובדבן תפוחים, ו ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. פירס תפוחי אדמה מתוקים כמה פעמים עם סכין. צולים עד שהבשר נכנע בקלות לסכין מוכנס למרכז תפוחי האדמה. זמן האפייה ישתנה. בדוק תפוחי אדמה לאחר 50 דקות. להפחית את התנור ל350
הסר בטטות מהתנור ולאפשר להתקרר. (תפוחי אדמה ניתן קלוי יום לפני שאתה צריך אותם. לאחסן מקורר, תפוחי אדמה קלויים במקרר.)
כף בשר בטטה לתוך הקערה של מעבד מזון. להשליך עורות קטו. תהליך עד חלקה. למדוד 16 אונקיות (1 3/4 כוסות) של מחית בטטה לתוך קערה קטנה. תניח בצד.
הכן את הקרום. בקערה קטנה, לשלב פירורי עוגיות, סוכר מגורען, וחמאה. מערבבים עם מזלג לשלב. הקש תערובת בחוזקה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
הסר מחבת מהתנור ומניח על מתלה תיל. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.
הכן את המילוי. בקערה בינונית, לשלב גבינת שמנת וסוכר חום כהה. שמנת עד חלקה.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם. להתמזג היטב בין כל תוספת. לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מוסיפים מחית בטטה, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן ותמצית וניל. להתמזג עד חלקה. המילוי יהיה סמיך.
מורחים מילוי באופן שווה על פני קרום מוכן.
אופים עוגת גבינה במשך 30 דקות או עד חום זהוב. מילוי צריך להיות מוגדר ולא נענוע.
מניחים על מתלה תיל כדי להתקרר. לאחר התקררות, מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.