מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. אם יש לך בטטות, סוכר חום, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-146 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: ברים לימון, ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי דגני דובדבן תפוחים, ו ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°. פירס תפוחי אדמה מתוקים כמה פעמים עם סכין. צולים עד שהבשר נכנע בקלות לסכין מוכנס למרכז תפוחי האדמה. זמן האפייה ישתנה. בדוק תפוחי אדמה לאחר 50 דקות. להפחית את התנור ל350
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר בטטות מהתנור ולאפשר להתקרר. (תפוחי אדמה ניתן קלוי יום לפני שאתה צריך אותם. לאחסן מקורר, תפוחי אדמה קלויים במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
כף בשר בטטה לתוך הקערה של מעבד מזון. להשליך עורות קטו. תהליך עד חלקה. למדוד 16 אונקיות (1 3/4 כוסות) של מחית בטטה לתוך קערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הכן את הקרום. בקערה קטנה, לשלב פירורי עוגיות, סוכר מגורען, וחמאה. מערבבים עם מזלג לשלב. הקש תערובת בחוזקה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים קרום עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר מחבת מהתנור ומניח על מתלה תיל. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הכן את המילוי. בקערה בינונית, לשלב גבינת שמנת וסוכר חום כהה. שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הוסף ביצים, אחד בכל פעם. להתמזג היטב בין כל תוספת. לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים מחית בטטה, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן ותמצית וניל. להתמזג עד חלקה. המילוי יהיה סמיך.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטה
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
10
מורחים מילוי באופן שווה על פני קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
11
אופים עוגת גבינה במשך 30 דקות או עד חום זהוב. מילוי צריך להיות מוגדר ולא נענוע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הסר מחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מניחים על מתלה תיל כדי להתקרר. לאחר התקררות, מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.