ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שחור ולבן
אם יש לכם מסטיק xanthan, סוכר מגורען, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שיבולת שועל אוכמניות שוקולד לבן, ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות לגזור, ו ללא גלוטן יום שלישי: Cran-Apple White Chocolate Popcorn (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף.
לטאטא יחד קמח אורז לבן, עמילן תירס, קמח אורז מתוק, אבקת אפייה, מסטיק xanthan, ומלח. תניח בצד.
בקערה של מיקסר לעמוד, שמנת יחד חמאה וסוכר לרגע אחד. (השתמש במהירות בינונית עם מערבל stand, או במהירות גבוהה עם מערבל יד.)
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם.
מערבבים במשך כ -25 שניות בין כל תוספת ביצה. לאחר הוספת הביצה האחרונה, עצור מיקסר. לגרד צדדים ותחתית הקערה. הפעל מערבל בחזרה למהירות בינונית ומערבבים במשך 30 שניות נוספות.
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים לתערובת ביצת חמאה. להתמזג במשך 30 שניות.
מוסיפים חצי מהחלב ומערבבים במשך 30 שניות. חזור עם מרכיבים יבשים וחלב.
הוספת תמציות יחד עם התוספת האחרונה של חלב.
זרוק הבלילה, על 1/2 כוס כל אחד, על תבנית אפייה מוכנה. עוגיות שטח על 3 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב ונפוח.
הסר עוגיות מדף האפייה והנח על מתלה תיל כדי להתקרר.
בעוד העוגיות מגניב, להכין את קרם חמאה. שמנת יחד סוכר וחמאה של ממתקים.
מוסיפים חלב, שמנת עד רכות. מחלקים הדובדבן לשתי קערות.
מוסיפים אבקת קקאו למחצית מהקרם חמאה. מערבבים עד חלקה. במידת הצורך, להתאים את העקביות של הדובדבן שוקולד עם חלב נוסף.
מורחים קרם חמאה וניל מקורר על מחצית מכל עוגייה ושוקולד על מחצית אחרת. תלוי כמה אתה נדיב עם ציפוי העוגיות שלך, ייתכן שיש קצת הדובדבן שנשאר.