תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: עוגת פאונד חמאה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 679 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר ממתקים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, ללא גלוטן יום שלישי: קערה אחת עוגת שוקולד, ו עוגת לירה ללא גלוטן II (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את העוגה
2
מחממים תנור ל 350°f. גריז 9x5 תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick או גריז עם קיצור מוצק ואבק עם קמח אורז לבן. תניח את פאן בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבן
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
Fit stand מיקסר עם קובץ מצורף משוט. בקערה של מערבל לעמוד, חמאת שמנת וסוכר יחד במהירות בינונית עד אור ורך, כשתי דקות. אחרי דקה אחת, עצור מיקסר. לגרד משוטים וצדדים ותחתית הקערה.