קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה

ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קמח אורז, סוכר מגורען, גלידת שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו גלידת בצק עוגיות שוקולד צ'יפס-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ביס עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוני גלם (ללא גלוטן, ללא סויה), ו כמהין בצק עוגיות שוקולד צ'יפס [ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק] (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הבצק: בקערה קטנה, לטאטא יחד פשתן הקרקע ומים חמים. תניח בצד. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח דורה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קמח דורהקמח דורה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
זרעי פשתןזרעי פשתן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או קערה גדולה), קרם יחד קיצור וסוכרים במהירות גבוהה בינונית. קרם עד צורות להדביק עבה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תערובת פשתן וניל. קרם עד התערובת היא קלה ורכה, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
זרעי פשתןזרעי פשתן
4
עצור מערבל לגרד למטה וצדדים של קערה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים מרכיבים יבשים. הפעל מערבל למהירות בינונית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מערבבים עד צורות הבצק, כ -30 שניות. כבה את המיקסר והוסף שבבי שוקולד. הפעל מערבל למהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מערבבים עד שבבי משולבים, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
8
טיפה בצק, על 1/2 כפיות כל אחד, על תבנית אפייה מוכנה. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומצוננים עד שכדורי הבצק מוצקים, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר גלידה מהמקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2
מניחים אותו על הדלפק כדי לרכך, כעשר דקות. באמצעות כף גדולה, סקופ גלידה מרוכך, עובד מבחוץ של הקרטון לכיוון המרכז, לתוך מיכל בטוח במקפיא. כשאתם עובדים, נקדו את הגלידה עם כדורי בצק קרים. (אם הגלידה מתחילה לרכך יותר מדי, להחזיר מכולות למקפיא, לאפשר גלידה להקשיח, ולאחר מכן לסיים את המתכון.)
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
אחרי כל הגלידה הועברה, גלידה חלקה עם גב כף.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
4
לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של הגלידה. מכסה מיכל עם מכסה הולם הדוק. להקפיא עד המשרד ומשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.