למטה על צדפה החוף להרתיח
למטה בחוף הצדפות להרתיח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 934 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו נקניקיות קלות, קמח תירס, צדפות קיטור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: אגם שור מרטיני, חוף ג'רזי Sub פניני, ו החוף הוא מטבל פירות ים טוב.
הוראות
מניחים צדפות בקערה גדולה. להשליך פגזים שבורים או צדפות שלא ייסגרו. למלא קערה עם מים קרים כדי לכסות.
מפזרים קמח תירס על צדפות, ומערבבים.
בואו נשב 3 עד 6 שעות כדי לאפשר לצדפות לטהר חול מהקונכיות שלהם.
להסיר צדפות מהמים, ולשטוף ביסודיות. תניח בצד.
מניחים להכניס ספינת קיטור לתוך סיר גדול (16 ליטר), ולמלא באמצע הדרך עם מים.
מוסיפים מפרץ ישן, שום, ובצל, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לרתיחה, ולהוסיף תפוחי אדמה הבא 4 מרכיבים. (ודא מרכיבים שקועים לחלוטין במים.)
מכסים ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
להוסיף צדפות. מכסים ומבשלים 4 עד 5 דקות או עד צדפות פתוחות. תשליך כל דבר שלא נפתח.
כף לתוך קערות הגשה, כולל תוספת נוזל בישול, אם תרצה בכך.
מגישים עם באגט צרפתי, חמאה מומסת, מפרץ ישן נוסף.