למטה בחוף הצדפות להרתיח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 934 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו נקניקיות קלות, קמח תירס, צדפות קיטור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: אגם שור מרטיני, חוף ג'רזי Sub פניני, ו החוף הוא מטבל פירות ים טוב.
הוראות
1
מניחים צדפות בקערה גדולה. להשליך פגזים שבורים או צדפות שלא ייסגרו. למלא קערה עם מים קרים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
צדפות
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים קמח תירס על צדפות, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
צדפות
3
בואו נשב 3 עד 6 שעות כדי לאפשר לצדפות לטהר חול מהקונכיות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
צדפות
4
להסיר צדפות מהמים, ולשטוף ביסודיות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
מים
5
מניחים להכניס ספינת קיטור לתוך סיר גדול (16 ליטר), ולמלא באמצע הדרך עם מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים מפרץ ישן, שום, ובצל, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לרתיחה, ולהוסיף תפוחי אדמה הבא 4 מרכיבים. (ודא מרכיבים שקועים לחלוטין במים.)
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
שום
בצל
מים
7
מכסים ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
8
להוסיף צדפות. מכסים ומבשלים 4 עד 5 דקות או עד צדפות פתוחות. תשליך כל דבר שלא נפתח.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
9
כף לתוך קערות הגשה, כולל תוספת נוזל בישול, אם תרצה בכך.