לפת בסגנון ביתי קרמי
אם יש לך מלח, שום, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular לא כל כך מרהיב של 40%. נסו טונה מוקרמת בסגנון ביתי נמסה, לפת מחית שמנת וגזר לבן (טבעוני), ו פשטידת עוף בסגנון ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים שום בחמאה מומסת עד להשחמה, כ 5 דקות. מערבבים לפת לתוך חמאה ושום; לבשל ומערבבים עד רק מתחיל לרכך, 7 עד 10 דקות.
מוסיפים שמנת ופרמזן לתערובת הלפת; מביאים לרתיחה ומבשלים, מערבבים באופן קבוע, עד שהנוזל מתעבה, 10 עד 15 דקות. מערבבים בצל ירוק, אורגנו, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור לתערובת הלפת; מבשלים עד הבצל הירוק מעט wilts, 1 עד 2 דקות.