לפת ירקות עם כופתאות קמח תירס
המתכון לפת ירקות עם כופתאות תירס מוכן בעוד כ-3 שעות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח, זנגביל טחון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו ירקות מבושלים עם כופתאות קמח תירס, ירקות מעורבים ומרק נקניק עם כופתאות קמח תירס, ו ירוק לפת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר מעושן במים יחד עם תיבול הבית, מרק זנגביל. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 1/2 שעות. רצועת לפת משאיר ללא גזע גדול שעובר במרכז כל עלה. לשטוף בכיור מלא מים נקיים.
לנקז ולשטוף פעמיים יותר, שכן ירקות יכולים לעתים קרובות להיות חוליים. לקלף ולפרוס או שורשים רבע.
מוסיפים ירקות לבשר; מבשלים עוד 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שורשים וממשיכים לבשל במשך כ 15 דקות, או עד שהשורשים רכים. (מילואים 2/3 כוס לפת נוזלי עבור כופתאות.)
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
מערבבים את כל החומרים יחד. טבילה על ידי כפית, בעדינות לגלגל הבלילה בכפות הידיים שלך לתוך כדורי 1 אינץ ' כ; טיפה לתוך נוזל לפת רותח לוודא כל כופתה מכוסה לחלוטין בנוזל על ידי טלטול את הסיר בעדינות; לא לערבב. להרתיח במשך כ -10 דקות.