קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

לפתן אננס מקורמל

לפתן אננס מקורמל
גשו לסופר וקנו לכם גביעי כוסברה חלביים וטולי קוקוס, גלגלית זהובה סוכר, קרטון יוגורט חלב ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה ללא פסיפלורה ללא גלוטן עם אננס קרמל, תאנים קרמל קלוי, פירות יער ו-Apple Compotes Verrines, ו שאלוט קרמל.

הוראות

1
חותכים את העור את האננס, ולאחר מכן לחתוך אותו מתארך לרבעים ולהסיר את הליבה מכל חתיכה. קוצצים את הבשר בגסות וטהור במעבד מזון או בבלנדר עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את הטהור לתוך מסננת גדולה להגדיר מעל קערה, ולהשאיר לנקז במקרר לילה. אל תערבבי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
למחרת, יוצקים את המיץ מהקערה לתוך מיכל חסין אש. להקפיא עד מוצק (לפחות 4 שעות).
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
עכשיו caramelise הבשר. בשלב זה, במסעדה, אנחנו משפשפים את הבשר דרך מסננת עם גב של מצקת כדי להפוך אותו קרמי מאוד. זה לא חיוני, אבל זה הופך את הקינוח הזה למיוחד במיוחד. להטות את הסוכר לתוך מחבת בגודל בינוני ומערבבים 2 כפות מים קרים. לעמוד במשך 5 דקות לפני חימום לאט על חום עדין, רועד את המחבת עד הסוכר מתמוסס לתוך סירופ ברור. כאשר כל הגבישים התמוססו, להעלות את החום ולבשל לצבע זהב בינוני. עצה בבשר האננס ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב, עד טעם מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
הסר מגניב, ואז לשמור במיכל מכוסה במקרר עד מוכן לשרת (טהור ישמור עד 2 ימים.)
6
כאשר מיץ אננס יש קפוא, לגרד אותו שבבי קרח באמצעות כפית מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
7
מניחים במיכל אחר ולשמור קפוא עד מוכן לשרת.
8
כדי לשרת, לחלק את הטהור בין 8 כוסות יין או קטן העליון עם יוגורט. (הם יכולים להיות מקורר עד 4 שעות בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
נורהנורה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הסר את שבבי מהמקפיא וכפית מעל היוגורט. מעל כל כוס עם כוס חלבית כוסברה sprig ומגישים עם tuiles קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות