לפתן אננס מקורמל
גשו לסופר וקנו לכם גביעי כוסברה חלביים וטולי קוקוס, גלגלית זהובה סוכר, קרטון יוגורט חלב ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה ללא פסיפלורה ללא גלוטן עם אננס קרמל, תאנים קרמל קלוי, פירות יער ו-Apple Compotes Verrines, ו שאלוט קרמל.
הוראות
חותכים את העור את האננס, ולאחר מכן לחתוך אותו מתארך לרבעים ולהסיר את הליבה מכל חתיכה. קוצצים את הבשר בגסות וטהור במעבד מזון או בבלנדר עד שמנת.
יוצקים את הטהור לתוך מסננת גדולה להגדיר מעל קערה, ולהשאיר לנקז במקרר לילה. אל תערבבי.
למחרת, יוצקים את המיץ מהקערה לתוך מיכל חסין אש. להקפיא עד מוצק (לפחות 4 שעות).
עכשיו caramelise הבשר. בשלב זה, במסעדה, אנחנו משפשפים את הבשר דרך מסננת עם גב של מצקת כדי להפוך אותו קרמי מאוד. זה לא חיוני, אבל זה הופך את הקינוח הזה למיוחד במיוחד. להטות את הסוכר לתוך מחבת בגודל בינוני ומערבבים 2 כפות מים קרים. לעמוד במשך 5 דקות לפני חימום לאט על חום עדין, רועד את המחבת עד הסוכר מתמוסס לתוך סירופ ברור. כאשר כל הגבישים התמוססו, להעלות את החום ולבשל לצבע זהב בינוני. עצה בבשר האננס ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב, עד טעם מופחת מעט.
הסר מגניב, ואז לשמור במיכל מכוסה במקרר עד מוכן לשרת (טהור ישמור עד 2 ימים.)
כאשר מיץ אננס יש קפוא, לגרד אותו שבבי קרח באמצעות כפית מתכת גדולה.
מניחים במיכל אחר ולשמור קפוא עד מוכן לשרת.
כדי לשרת, לחלק את הטהור בין 8 כוסות יין או קטן העליון עם יוגורט. (הם יכולים להיות מקורר עד 4 שעות בשלב זה.)
הסר את שבבי מהמקפיא וכפית מעל היוגורט. מעל כל כוס עם כוס חלבית כוסברה sprig ומגישים עם tuiles קוקוס.