קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

לשון שוקיים מתוקה וחמוצה: לינגה אגרודולצ'ה

לשון שוקיים מתוקה וחמוצה: לינגה אגרודולצ'ה
לשון עגלים חמוצה ומתוקה: אגרודולצ'ה לינגוויני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, גזר, שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו בצל קטן חמוץ מתוק (cipolline ב Agrodolce), חצילים מתוקים וחמוצים - - - Melanzane ב Agrodolce, ו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הלשונות בסיר רק גדול מספיק כדי להחזיק את שניהם, ולכסות במים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
3
לקלף את הלשונות ולהסיר את חלקי השומן מהחלק התחתון של השריר. חותכים את הלשונות לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
4
בתנור הולנדי כבד, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הבצלים, הגזרים והסלרי ומבשלים, מערבבים באופן קבוע עד להשחמה קלה, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את מיץ התפוזים, חומץ, ציר עוף ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
7
מוסיפים את חתיכות הלשון ומבשלים, חשופים, ברתיחה נמוכה מאוד, עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, כ 30 דקות.
8
מפזרים פטרוזיליה וגרידת כתום מגורד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)