קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

מאהי מאהי רוקפלר

מאהי מאהי רוקפלר
מאהי מאהי רוקפלר נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 954 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 71 גרם שומן למנה. 71 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו תרד, שום, פילה מאהי מאהי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 91%. מתכונים דומים: בזיליקום כתום מאהי מאהי בגריל עם מתכון ירקות מוקפצים, מקדמיה אגוז קרום לדגים-מאהי מאהי, סלמון, דג חרב, כתום מחוספס, ו קוקוס ליים מאהי מאהי טאקו עם טקילה ספוג אבטיח סלסה.

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת במגבת נייר ואז קוצצים. הניחו בצד. מתבלים מאהי מאהי במלח שום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בייקוןבייקון
מאהי מאימאהי מאי
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מחממים מחבת על אש בינונית. מבשלים מהי מהי עד שהוא מתקלף בקלות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוציאים מהמחבת ומניחים כל פילה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
חממו את התנור של התנור והניחו את מתלה התנור כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בזמן שהדג מתבשל ממיסים את החמאה במחבת נפרדת. מערבבים פנימה את הבצל הירוק, השום והתרד. מבשלים ומערבבים עד לחימום, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הבייקון הקצוץ, רוטב הפלפל החריף והחלב המתאדה. מביאים לרתיחה נמוכה, ואז מוסיפים את גבינת מונטריי ג ' ק מעט בכל פעם עד להמסה מלאה. מערבבים פנימה חלב מתאדה יותר, במידת הצורך, ליצירת רוטב. מחלקים את תערובת התרד באופן שווה על כל פילה מהי מהי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
רוטב חריףרוטב חריף
חלב מתאדהחלב מתאדה
בצל ירוקבצל ירוק
מאהי מאימאהי מאי
תרדתרד
חמאהחמאה
שוםשום
בייקוןבייקון
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
8
צולים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי
אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי
מוסמך ביודינמי ותרגול מאז 1998, הדומיין מחזיק ב -35.5 דונם של כרמים בלמעלה מ -88 חלקות נפרדות הפרושות על הכפרים אפיג, נוטלטן, איטרסווילר, ריבובילווילואלבואט. הענבים נקצרים ביד, נלחצים בעדינות ומותססים בשמרים מקומיים עד לייבוש מלא. היין מיושן אז, סור שקר, בחביות עץ אלון ישנות 228 ליטר, למשך 9 חודשים.