מאוד ברי ג'לטין
מאוד ג'לטין ברי יכול להיות רק תוספת אתם מחפשים. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תותים, אוכמניות, ג'לטין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מאוד ברי ג'לטין, רסק תפוחים-עובש ג'לטין ברי, ו ג'לי ג' לטין ברי קינוח (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תותים, לטפוח יבש, גוף וחצי (אם הם גדולים).
הסר את כל הגבעולים מאוכמניות; שוטפים פירות יער ומייבשים. שוטפים אוכמניות ומייבשים. (אין לשטוף פטל.) שים פירות יער בקערה גדולה. זורקים בעדינות ומעבירים לתבנית כיכר בגודל 8 על 4 אינץ ' (2 ליטר).
יוצקים 1/2 כוס מיץ בקערה קטנה.
מפזרים ג ' לטין מעל ומניחים לעמוד ולהתרכך למשך 5 דקות. בינתיים, יוצקים 1 1/2 כוסות מיץ לתוך קערה גדולה, הוכחה חום. מיקרוגל למשך 2 דקות בעוצמה מלאה, עד שהוא חם. מיקרוגל ריכך ג ' לטין במלוא העוצמה למשך 30 שניות כדי להמיס אותו. מערבבים ג ' לטין למיץ חם. מערבבים פנימה את 2 הכוסות הנותרות מיץ בטמפרטורת החדר.
שופכים בהדרגה 3 כוסות תערובת מיץ-ג ' לטין על פירות יער. צ ' יל חשף במשך 30 דקות כדי להגדיר.
מזלפים מיץ שנותר לתבנית (מכסים את כל הגרגרים) ומצננים לפחות 2 1/2 שעות, עד שהם יציבים.
לפירוק, הניחו את התבנית במים חמים למשך 10 שניות.
מוציאים מהמים; הפוך מגש מלבני מעל התבנית והפוך. ג ' לטין צריך להשתחרר. אם לא, החזירו את המחבת למים חמים. כתם כל נוזל עם מגבת נייר.