מאווררי מוקה מזוגגים בשוקולד
מאווררי מוקה מזוגגים משוקולד עשויים להיות המשקה שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 480 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי זהב אכילים מרובעים, שוקולד חצי מתוק, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלחי מוקה מזוגגות שוקולד, לחם שוקולד צ'יפס דלעת מזוגג מוקה, ו עוגיות מוקה מזוגגות שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. תרסיס מחבת טארט בקוטר 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick. מנפים קמח, אבקת קקאו לא ממותק, אבקת אספרסו ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומכים רק עד שהבצק מתגבש. בעזרת קצות האצבעות, לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת טארט מוכן.
אופים חמאה עד המשרד סביב הקצוות אפוי דרך אבל רך מעט במרכז, על 35 דקות. מגניב 10 דקות. הסר בעדינות את צד המחבת. באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך עוגיות חמות לתוך 16 טריזים. מגניב לחלוטין על תחתית מחבת על מתלה.
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר בינוני.
מוסיפים שוקולד; מערבבים עד מומס וחלק.
בואו לעמוד עד זיגוג מתחיל להתעבות אבל הוא עדיין pourable, על 10 דקות.
מניחים פלחי עוגיות על המדף מעל תבנית אפייה גדולה. זיגוג כפית על לחם קצר, המאפשר כמה זיגוג לדרוס את הצדדים ולהתפשט על הצדדים עם מרית קטנה. תרגע רק עד שהשוקולד יהיה מוצק, בערך 45 דקות.
אם תרצה, לחץ על קצה של סכין חדה קטנה לתוך עלה זהב; לקלף בעדינות את 1/2 אינץ ' חתיכות צורה חופשית. באמצעות סכין כסיוע, לחץ בזהירות חתיכות עלה זהב על עוגיות. (ניתן להכין 5 ימים קדימה. אחסן בשכבה אחת במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)