מאייר-עוגת לימון
Meyer-lemon Cake is a צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לימונים של מאייר פלוס 1 כף. מיץ לימון meyer ו 10 meyer לימון, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל), Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd.
הוראות
שים לימונים שלמים בסיר גדול מעל חום גבוה, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה. חום נמוך בינוני ומבשל עד רך, כ 30 דקות.
ניקוז; להעביר קערה של מי קרח. כאשר לימונים הם מגניבים, לחתוך לרבעים ולהסיר בעדינות זרעים, שמירה על מיץ ככל האפשר. מערבולת לימונים במעבד מזון עד שהם הופכים חלק, עבה טהור.
בינתיים, מחממים תנור ל 35
חמאה וקמח 9-in. מחבת עם מסגרת נשלפת. במעבד מזון, שקדים פולסים עד אגוזים דומים קמח תירס גס. מכניסים קערה גדולה ומוסיפים קמח 1/2 כוס, אבקת אפייה ומלח. מערבבים לשלב.
בקערה גדולה נוספת, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד צהוב עבה חיוור. מערבבים לימון טהור תמצית שקדים.
מוסיפים תערובת שקדים ומערבבים לשלב. מערבבים בג ' ינג ' ר מסוכר. תניח בצד.
בקערה גדולה אחרת, להכות חלבונים ביצה כדי ליצור פסגות המשרד. מקפלים בעדינות חלבונים לתוך הבלילה.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
אופים עד הקצוות של העוגה להתחיל למשוך מן הצדדים של המחבת, על 1 שעה. מגניב על מתלה במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מגניב לחלוטין.
בקערה קטנה, לשלב אבקת סוכר ומיץ לימון.
מקשטים עם פרוסות לימון ומגישים.