מאכלי ים אנצ'ילדה קון Queso יכול להיות רק את מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. זה מתכון pescatarian ו דל פחמימות, מגיש 12 . זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמנת, עגבניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה די גרוע. נסו אנצ'ילדות אדומות עם גבינה., אנצ'ילדות בשר חזיר., ו אנצ'ילדות פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר גדול על חום בינוני. מבשלים ומערבבים פלפל אדום, פלפל ירוק, בצל, פלפל jalapeno, פלפל אנהיים, שום, אורגנו בחמאה מומסת עד פלפלים הם מכרז, על 5 דקות. מתבלים במלח, פלפל לבן ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
פלפל חלפיניו
פלפל אדום
פלפל אנהיים
פלפל קאיין
פלפל לבן
אורגנו
חמאה
שום
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
יוצקים חצי וחצי לתוך תערובת פלפל ולהביא לרתיחה, גירוד כל חתיכות חומות מתחתית המחבת. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד מעובה מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מערבבים לאט 1 כוס גבינת מונטריי לתוך רוטב שמנת עד נמס, על 5 דקות; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
רוטב שמנת
4
מערבבים שמנת חמוצה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
רוטב
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים שרימפס, צדפות, ובצל ירוק 1/2 כוס חמאה מותכת עד שרימפס מתחילים להפוך ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
צדפות
חמאה
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מערבבים 1 עגבניות קצוצות וחצי רוטב שמנת לתערובת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
שרימפס
עגבנייה
8
כפית על תערובת שרימפס 1/3 כוס על כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
שרימפס
9
רול טורטייה בחוזקה סביב המילוי כדי ליצור enchilada. סדר אנצ 'ילדות תפר הצדדים למטה בתבנית אפייה 9x16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
יוצקים את הרוטב שנותר ואת כל תערובת שרימפס הנותרים מעל אנצ ' ילדות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.