מאכלי ים וקרוטה לוקח מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון פסקאטרי זה משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 52 גרם חלבון, 66 גרם שומן, ובסך הכל 1046 קלוריות. 61 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, פטרוזיליה, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, וזה מדהים. מקלות תופים, סלמון אנ קרוט, ו קרוט סאבויארד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
על משטח מקומח קלות מרדדים כל דף מאפה ל -12 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
2
חותכים כל גיליון לארבעה 6 אינץ'. 5 אינץ'. מלבנים.
3
מניחים פילה סלמון במרכז ארבעה מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
4
בקערה גדולה שלבו את הצדפות, השמנת, הבצל, הפטרוזיליה, השמיר, המלח והפלפל. בקערה קטנה מקציפים חלבון ביצה במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לתערובת צדפות. כפית על 1/2 כוס מעל כל פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה סלמון
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מעל כל אחד מלבן מאפה וכיווץ לאיטום. עם סכין חדה קטנה, לחתוך כמה חריצים בראש.