מאכלי ים-פטריות ממולאות
פטריות ממולאות מאכלי ים עשויות להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 69 קלוריות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 20%, המנה הזו די גרועה. נסו הפטריות הממולאות ביותר של פירות ים, פסטה פירות ים רזה עם אספרגוס ופטריות, ו רביולי עם פירות ים, תרד ופטריות ברוטב שמנת שום עבור מתכונים דומים.
הוראות
הסר גבעולים מפטריות; הניחו כובעים בצד. קוצצים דק גבעולים. במחבת ממיסים 1/4 כוס חמאה; מקפיצים גבעולים ובצל עד שהם רכים.
בקערה שלבו סרטן ומיץ לימון.
מוסיפים תערובת בצל, מיונז, פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל; מערבבים היטב. מכניסים לכובעי פטריות; מפזרים גבינת פרמזן.
מניחים בתוך 15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה. ממיסים את החמאה שנותרה; מזלפים מעל פטריות.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד לחימום.