קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, häagen-dazs חמש שעועית וניל כל גלידה טבעית, לקשט: עלי נענע, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, מאפה דובדבנים טרי, ו סנדלר דובדבן-ליים עם ביסקוויטים וניל קרם Fraîche.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
להביא דובדבנים, קורנפלור, 3/4 כוס סוכר, ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מוסיפים חלב, וניל וחמאה של 1/4 כוס ומכים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים ביצה ומכים עוד 2 דקות. כפית הבלילה מעל תערובת דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
(קיבלר)
8
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד הזהב, מיגון עם רדיד אלומיניום במהלך 10 דקות האחרונות של אפייה כדי למנוע בראונינג מוגזם, במידת הצורך. מגניב על מתלה תיל 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
תפוזים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הכוכב הסגול אגמים עתיקים ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.