קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפה ירקות גן

מאפה ירקות גן
מאפה ירקות גן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 101 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך מוצר ביצה, קישואים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מאפה ירקות גן, גן ירקות פסטה לאפות, ו Polentan ואופים ירקות גן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום כדי 204°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מפזרים 1/4 כוס הגבינה בתבנית אפייה. למעלה עם קישואים, תירס, עגבניות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4
בקערה קטנה, מערבבים את שאר החומרים עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים מעל ירקות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
אופים חשוף 32 עד 35 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.