קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מאפה פירות יער משמש

מאפה פירות יער משמש
מאפה פירות יער משמש הוא lacto אובו צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך משמשים, קמח, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סנדלר משמש, סנדלר משמש, ו סנדלר משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את משמשים עם סוכר וקמח, במקום בתבנית אפייה: בקערה בינונית לזרוק את משמשים, פירות יער, 1 סוכר לבן כוס, ו 2 כפות קמח יחד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מקום מילוי לתבנית אפייה (צלחת אפייה אחת 9x13x2, או שתי מנות אפייה קטנות יותר).
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, סוכר, ואז לעבוד בחמאה: 
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
לטאטא יחד את 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, 1 כף סוכר לבן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
חותכים את החמאה לקוביות קטנות וזורקים לתוך תערובת הקמח. לעבוד את החמאה עם האצבעות שלך כדי למרוח אותו ולקרוס אותו לתוך הקמח, עד התערובת דומה קמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
טיפ: בשלב זה, אם אתה בקצרה לחמם את תערובת ברי משמש במיקרוגל או בתנור, עד שהוא חם, זה יעזור ציפוי ביסקוויט לעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מוסיפים תמצית שקדים לחמאה, ואז יוצרים באר באמצע תערובת הקמח ויוצקים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2
מערבבים בעדינות (עם כף עץ או הידיים) עד שהבצק פשוט מתחבר. אל תתערבב יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
טופס" מרוצף " צורות של הבצק ולסדר על החלק העליון של תערובת ברי משמש. (אתה יכול גם פשוט להתפורר הבצק מעל.)
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מפזרים סוכר חום על החלק העליון של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
טפטוף חמאה מומסת מעל (לכוון את הפרי יותר מאשר ביסקוויטים).
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
6
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תן לסנדלר לשבת ולעלות במשך 10-20 דקות לפני האפייה.
8
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים ב 218° במשך 10-15 דקות או עד העליון הוא רק מתחיל חום, ואז להפחית את החום ל350. לבשל במשך 30-40 דקות נוספות, עד הפרי המרכזי מעובה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בדוק במהלך הבישול, אם הציפוי מקבל חום מדי, לכסות אותו בנייר כסף ולהפוך את החום עד 163°.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור סנדלר. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.