קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפה תפוחים

מאפה תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל סנדלר תפוח. והוא מספק כ 10 מנות . יש קינוח זה 751 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. 105 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלמון ביצה, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מאפה תפוחים, מאפה תפוחים, ו מאפה תפוחים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות f וחמאה 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
לקלף וליבת התפוחים ולחתוך אותם 1/4 לקוביות 1/2 אינץ'. נסה לקבל את חתיכות תפוחים אחידים ככל האפשר כדי להבטיח אפילו אפייה בסנדלר.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים את התפוחים עם 1 כוס הסוכר בקערה גדולה. מכסים ומניחים במקרר בעת הכנת ציפוי הסנדלר. הסוכר ימשוך חלק מהלחות בתפוחים, כך המילוי יהיה נחמד ועבה.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים את הסוכר שנותר עם הקמח והמלח בקערה בגודל בינוני. הניחו בצד 1/2 כוס של תערובת הסוכר והקמח כדי לצפות את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים את החמאה הצוננת לחתיכות קטנות ולעבוד לתוך תערובת סוכר / קמח באמצעות חותך מאפה, מזלג, או האצבעות שלך עד שהוא יוצר ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים את סירופ הסוכר מהתפוחים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים את התפוחים עם תערובת קמח וסוכר שמורות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הקינמון, אגוז מוסקט, גרידת לימון, חמוציות מיובשות ממותקים לתפוחים ומערבבים היטב כדי להפיץ באופן שווה את כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים לתוך תבנית אפייה חמאה.
10
קלות להכות את הביצה, חלמון ביצה, וניל לאט לטפטף אותו לתערובת הקמח. אל תדאג אם זה נראה קצת יבש בהתחלה. המשך לערבב את התערובת עד הקמח נספג לחלוטין לתוך הביצה. (ייתכן שתרצה לקבל את הידיים לתוך זה ולהשתמש באצבעות שלך כדי לסיים.) קח קצת מהציפוי וגלגל אותו לכדור 1 אינץ'. בעדינות לשטח את הכדור לתוך דיסק ולמקם אותו על גבי תערובת התפוח בתבנית האפייה. חזור עם הציפוי הנותר, מעט חופף את הדיסקים.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים במשך 35 עד 45 דקות או עד המיצים מבעבעים והציפוי הוא חום זהוב בהיר.
12
תן לסנדלר לנוח במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה. בעוד הסנדלר יושב, מעיל את השקדים עם סירופ סוכר שמורות.
מרכיבים שתצטרך
13
מסננים את הסירופ העודף ומניחים את השקדים על תבנית אפייה מרופדת בחמאה. צלי עד השקדים הם חום זהוב, כ 5 עד 10 דקות. תפזר אותם על הסנדלר.
מרכיבים שתצטרך
14
טיפים: כדי להפוך את חיתוך החמאה לתערובת קמח/סוכר קצת יותר קל, לנסות מקלות קפואים פומפיה של חמאה על החורים הגדולים של פומפיה ביד. יהיה לך חתיכות קטנות של חמאה קרה אשר יסייע הטופס ארוחה גס במהירות. השתמש baller מלון כדי לגרוף את הליבה של חצאי התפוח במהירות ועם פסולת מינימלית.
מרכיבים שתצטרך
15
הערה: תצטרך כ 8 עד 10 תפוחים בסך הכל. .
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.