מאפי פילו קראן-פטל
אם יש בידכם ברנדי דובדבנים גרמני, מיץ תפוזים, חמוציות ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמו קרום זול. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 12%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: מאפים פילו מלוחים, מאפי פילו עם אגוזים ודבש, ו מאפי פילו שקדים מרוקאים (טייק על מ ' האנשה).
הוראות
בסיר שלבו מיץ תפוזים, מיץ ליים, סוכר חום, חמוציות מיובשות וליקר פטל (או ברנדי). הפחיתו את הנוזל עד שהוא סמיך וסירופי.
מכניסים למקרר כדי להתקרר ולג ' לי.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
אם פילו הוקפא, וודא שהוא מופשר לחלוטין לפני הטיפול בו. לאחר הוצאתו מהאריזה, יהיה עליך לכסות את פילו בנייר שעווה ובמגבת לחה כדי למנוע התייבשות. עבודה עם גיליון 1 בכל פעם, לפרוש כל גיליון בצק ומברשת על חמאה. מקפלים לשניים, מברישים שוב, מקפלים לשניים, חותכים לשניים. (כל דף בצק צריך להניב 2 מלבנים, בערך 4 על 4 אינץ', כך שיהיו לך 16 ריבועים.) כף כמות קטנה של גבינת מסקרפונה וכף של תערובת החמוציות במרכז כל ריבוע. העלו פינות ליצירת חבילה מרובעת קטנה והברישו עוד חמאה מעל.