מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים בשלושה חלקים, מערבבים עם מרית גומי גדולה ומוודאים שכל החומרים היבשים מעורבבים היטב-לא מכים יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
הוסף צימוקים אם משתמשים. מכסים את הבלילה בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה או לילה. בלילה יהיה להתעבות לא מעט.מחממים תנור ל 400 מעלות. קל לשמן את המשטח העליון של מחבת מאפין 12 כוס – אתה רק להשתמש 8 של הכוסות. באמצעות כוס מדידה, מניחים חלק הבלילה לתוך כל כוס, מילוי לראש-לא ערימת אותו גבוה מדי או חישוקים יתפשטו יותר מדי, פשוט להפסיק בחלק העליון. שים קצת מים בכוסות מאפין ריקות כדי להבטיח אפילו אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
כגון גבינות לטאקו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מאפין צמרות חום. מבחן עם בודק עוגה או קיסם. אם tester לא יוצא נקי, להפחית את החום ל 350 ולאפות עוד 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תן מגניב במחבת במשך כ 8 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מגניב לחלוטין. עושה 8 או 9 אם אתה עושה אותם קטנים יותר