מאפינס אוכמניות
מאפינס אוכמניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מכין 12 מנות עם 240 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חלב, סודה לשתיה, תבלין פאי דלעת, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: מאפינס שיבולת שועל אוכמניות, מאפינס אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים 12 כוסות מאפינס, או מרפדים עם ספינות מאפינס מנייר.
הקציפו את החלב, הביצה, החמאה ותמצית הווניל יחד בקערה.
מערבבים בקערה את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, תבלין פאי הדלעת והמלח. יוצרים באר במרכז ויוצקים פנימה את תערובת הביצים. מערבבים עד רק בשילוב. מקפלים פנימה בעדינות את האוכמניות. מחלקים את הבלילה באופן שווה לכוסות המאפינס, ומפזרים את סוכר הטורבינדו.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז המאפין יוצא נקי, כ -20 דקות. מצננים בתבניות במשך 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.