מאפינס דלעת תפוחים מחיטה מלאה
מאפינס דלעת תפוחים מחיטה מלאה דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. ארוחת הבוקר הזאת 201 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפינס תפוחים חמוציות מחיטה מלאה, מאפינס דלעת מחיטה מלאה, ו מאפינס דלעת מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס, או קו הכוסות עם מצעים מאפין נייר.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ותבלינים פשטידת דלעת; להפריש.
מערבבים את הסוכר החום, סוכר לבן, שמן, רסק תפוחים, דלעת, חלב חמאה, וביצים מוכות ומערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים את תערובת הדלעת לתוך החומרים היבשים ומערבבים עד בשילוב. מקפלים בצימוקים ופקאנים, אם תרצה.
מחלקים את הבלילה באופן שווה במחבת המאפין מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 15 עד 20 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב את מחבת מאפין על מתלה תיל במשך 5 דקות לפני הסרת המאפינס מן המחבת.