מאפינס דלעת תפוחים מחיטה מלאה דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. ארוחת הבוקר הזאת 201 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפינס תפוחים חמוציות מחיטה מלאה, מאפינס דלעת מחיטה מלאה, ו מאפינס דלעת מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס, או קו הכוסות עם מצעים מאפין נייר.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
2
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ותבלינים פשטידת דלעת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מערבבים את הסוכר החום, סוכר לבן, שמן, רסק תפוחים, דלעת, חלב חמאה, וביצים מוכות ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
סוכר מגורען
רסק תפוחים
חלב-חמאה
דלעת
ביצה
שמן בישול
4
יוצקים את תערובת הדלעת לתוך החומרים היבשים ומערבבים עד בשילוב. מקפלים בצימוקים ופקאנים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
צימוקים
פקאנים
5
מחלקים את הבלילה באופן שווה במחבת המאפין מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
6
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 15 עד 20 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב את מחבת מאפין על מתלה תיל במשך 5 דקות לפני הסרת המאפינס מן המחבת.