מאפינס מלון עם ציפוי פרלין
מאפינס מלון עם ציפוי פרלין יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 387 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 10 . גשו לסופר וקנו מלון, קמח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו ציפוי גלידת פרלין שוקולד, עוגת גבינה דלעת עם ציפוי פרלין פקאן, ו עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש ופרלין עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 10 כוסות מאפינס ג ' מבו או מרפדים בספינות מאפינס מנייר.
מערבבים בקערה אגוזי פקאן, סוכר חום, 1/2 כוס קמח וחמאה מרוככת עד שהתערובת מתפוררת.
מקציפים 1 כוס סוכר לבן ושמן יחד בקערה עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים מלון מחית ותמצית וניל לתערובת הסוכר.
מקציפים 1 1/2 כוס קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח יחד בקערת ערבוב. מערבבים תערובת קמח לתערובת מחית מלון; מקפלים בעדינות נתחי מלון וגרידת לימון.
יוצקים את הבלילה לכוסות מאפינס מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים תערובת פקאן מעל כל מאפין. ממשיכים לאפות עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ -10 דקות נוספות. מצננים בתבנית 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.