מאפינס מקרוני וגבינה איטלקיים
מאפינס מק וגבינה איטלקיים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם חמאה, גבינה מקורית, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Spray 12 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול. מבשלים מקרוני לפי ההוראות על packageexcept לבשל 2 דקות פחות זמן.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב.
בקערה למיקרוגל, חמאת מיקרוגל, חלב ומוצר גבינה מוכן על גבוה על 5 דקות.
הסר מהמיקרוגל; מערבבים עם להקציף עד הגבינה מתחילה להמיס. מיקרוגל על גבוה במרווחים של 1 דקות, ערבוב אחרי כל דקה, עד גבינה נמסה לחלוטין תערובת חלקה.
מוסיפים תערובת גבינה ובקר טחון למקרוני בקערה. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של גבינה מגוררת עד מעורבב היטב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
ממלאים כל כוס מאפין בתערובת מקרוני.
מפזרים פירורי לחם וגבינה קרועה שנותרה מעל צמרות.
מכסים את המחבת בצורה רופפת בנייר כסף, מוודאים כי נייר הכסף לא נוגע בגבינה.
הסר מהתנור; הסר רדיד. מגניב לפחות 10 דקות לפני הסרת מאפינס מכוסות.