מאפינס מקרוני וגבינה קלים
מאפינס מקרוני וגבינה קלים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 237 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חלב, גבינת צ'דר חדה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים מאפין בדיל עם ספריי בישול לא מקל. בקערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, שמן זית ומלח; להפריש.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים כ 8 דקות, זה עדיין צריך להיות קצת מוצק.
הסר מהחום, לנקז ולחזור למחבת; מערבבים בחמאה וביצה עד פסטה מצופה באופן שווה. להזמין 1/2 כוס גבינת צ 'דר חדה ומערבבים את גבינת צ' דר הנותרים, חלב וגבינת מוצרלה לתוך הפסטה. כפית לתוך קופסת שימורים מוכנה.
מפזרים את הגבינה השמורה ואת תערובת פירור הלחם על צמרות.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הציפוי הוא השחמה יפה. אפשר את המאפינס להתקרר במשך כמה דקות לפני הסרת מהמחבת. זה יאפשר לגבינה להגדיר והם יחזיקו את צורת המאפין שלהם.