מאפינס סובין בננה-אגוז יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם קמח מאפה, אגוז מוסקט, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפינס סובין בננה אגוזים, סובין בננה ומאפינס אגוזים קלויים, ו מאפינס סובין אגוז התאנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 12-מאפין פח עם מצעים נייר ספריי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את הקמח, פתיתי סובין 1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים, אבקת אפייה, קינמון, 1/2 כפית מלח, סודה לשתייה ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוז
על הסוכר של קונדיטורים
פתיתי סובין
יכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לטאטא יחד את הסוכר החום, שמן, שמנת חמוצה, בננות, ביצים ווניל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומקפלים בעדינות עד שרק שולבו (זה בסדר אם יש גושים בבלילה).
5
באופן שווה לחלק את הבלילה בין כוסות מאפין ומפזרים כל אחד עם כמה אגוזי מלך 1 כף הנותרים וסוכר turbinado אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
6
אופים עד המאפינס הם חום זהוב, להקפיץ בחזרה כאשר לחוץ וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 22 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו להתקרר במחבת במשך כמה דקות, ואז להסיר להתקרר לחלוטין על מתלה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.