המתכון מאפינס סובין שזיף אגוז מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלב חמאה, קמח זהב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מאפינס תאריך סובין מ Linette בקוטג'עץ שזיפים, מאפינס סובין אגוז התאנה, ו מאפינס סובין אגוז דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חימום עד 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז 12 כוסות מאפין בינוניות, 2 3/4x1 1/4 אינץ', עם קיצור; או כוסות מאפין קו עם כוסות אפייה נייר ספריי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
3
מערבבים קמח, דגנים, סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה עם כף. מערבבים ביצה, חלב חמאה ושמן רק עד לחלחל. מערבבים בעדינות שזיפים ואגוזים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.