קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס עוגת גבינה דובדבן

מאפינס עוגת גבינה דובדבן
מאפינס עוגת גבינה דובדבן דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 485 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 98 סנט למנה מנות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 12%. מתכונים דומים: מאפינס עוגת גבינה דובדבן, עוגת גבינה דובדבן, ו עוגת גבינה דובדבן.

הוראות

1
משמנים קלות תבנית מאפינס של 12 כוסות ומניחים בצד. מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להכנת הבלילה, בקערת ערבוב גדולה, שלבו תערובת עוגות, גבינת שמנת מרוככת, שמנת חמוצה, ביצים ו 1/4 כוס סוכר. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
להכנת הקרום, שלבו בקערה קטנה פירורי קרקר גרהם, 1/2 כוס סוכר וחמאה מומסת. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בקערת ערבוב קטנה יותר מקציפים יחד את כל החומרים למילוי גבינה עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מחלקים מחצית מתערובת קרקר הגרהם בין 12 כוסות המאפינס ולוחצים קלות לתחתית. ממלאים כוסות עד למעלה בבלילת מאפינס.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
6
מניחים 1 כפית שימורי דובדבן על גבי בלילת המאפינס ועם כפית, שימורים חתוכים קלות לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
משמרמשמר
7
עם גב כף טבולה במים כדי לא להידבק, הכנס את הבלילה ומעליה עם בובת מילוי לכיסוי שימורי הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
מפזרים תערובת קרקר גרהם שנותרה על גבי המאפינס.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
9
אופים במשך 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מניחים להתקרר 10 דקות לפני שמוציאים מאפינס מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'