מאפינס צב הפוך
מאפינס צב הפוך יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרמל מצופה שוקולד חלב, וניל, חצאי פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מאפינס צב הפוך, מאפינס צב, ו מאפינס אננס הפוך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. ספריי ישבנים, צדדים וחולצות של 12 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול.
ב 1 1/2-סיר כבד ליטר, להמיס שוקולד צ ' יפס וחמאה על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות; קריר מעט. מערבבים בחמאה, סוכר חום, וניל וביצה.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, סודה לשתייה, מלח ופקאנים קצוצים. מערבבים בתערובת שוקולד רק עד בשילוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין. לדחוף 1 קרמל למרכז הבלילה בכל כוס מאפין.
אופים 14 עד 16 דקות או עד קיסם שיניים מוכנס 1/2 אינץ ' מקצה מאפין יוצא נקי. מגניב 1 דקה. הפוך את מחבת המאפין על גבי סדין לעוגיות כדי להסיר מאפינס. מיד למקם קרמל אחר על החלק התחתון של כל מאפין. השארת מאפינס במהופך על גיליון עוגיות, לחזור לתנור על 1 דקה או עד קרמל הוא רך מספיק כדי להוסיף חצאי פקאן.
מניחים 3 חצאי פקאן על קרמל על כל מאפין. מגניב עד קרמל הוא קצת מוצק לפני ההגשה, על 10 דקות.