מאפינס שיבולת שועל אוכמניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו מאפינס שיבולת שועל אוכמניות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 168 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם אבקת אפייה, בישול שיבולת שועל, אוכמניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: אוכמניות קישואים שיבולת שועל ברים, אוכמניות בננה שיבולת שועל ברים, ו מאפינס אוכמניות אוטיס ספונקמאייר-מה עדיף על מאפינס אוכמניות טריים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית מאפינס של 12 כוסות. בקערה קטנה מערבבים יחד את שיבולת השועל ומיץ התפוזים. הניחו בצד.
בקערה בינונית מערבבים קמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתיה. מערבבים היטב את השמן והביצה. מערבבים פנימה את תערובת שיבולת השועל ומקפלים פנימה אוכמניות. כף את הבלילה לכוסות המאפינס המוכנות.
מערבבים 2 כפיות סוכר וקינמון בקערה קטנה, ומפזרים באופן שווה מעל צמרות המאפינס.
אופים 18 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין המוחדרת במרכז המאפין יוצאת נקייה.