אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לאוסף שלך, מאפינס תבלינים של מולסה עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 245 קלוריות. מתכון זה משמש 12. מתכון זה מכלמתכונים יש 11 אוהדים. אם יש לך סוכר, חמאה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד הכי טוב כארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 32%. מאפינס תבלינים דלעת עם קראמבל אגוז מולסה, מגזרות תבלינים של מולסה, ו מולסה-קמטי תבלינים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים 12 כוסות מאפינס בספינות נייר, או משמנים בנדיבות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת, מערבבים היטב אחרי כל אחת. מערבבים פנימה את המולסה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה
חמאה
קרם
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב את קמח החיטה המלאה, הקמח לכל מטרה, קינמון, ג ' ינג ' ר, סודה לשתייה ואבקת חלב חמאה; מערבבים לתערובת המולסה לסירוגין עם המים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח מחיטה מלאה
קינמון
מולסה
ג ' ינג ' ר
מים
4
מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה צימוקים. כף את הבלילה לכוסות המאפינס המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
5
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שחלקו העליון של המאפינס קופץ לאחור בלחיצה קלה. מצננים כ -10 דקות בתבנית לפני שמוציאים למדפי קירור.