מאפינס תפוחים
צריך ארוחת בוקר צמחונית? מאפינס תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-12 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 215 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -59 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אגוזי פקאן, שמן קנולן, תפוח בטעם זהוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: מאפינס תפוחים מתובלים בזיגוג קינמון תפוחים, מאפינס תפוחים מתובלים בזיגוג קינמון תפוחים, ו לחמניות? רולס? מאפינס? לחם מכונה אפל ארוחת בוקר לחמניות מאפינס.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.מצפים תבנית מאפינס סטנדרטית בת 12 קיבולת בתרסיס בישול.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הפקאנים, 2 כפות מהסוכר החום והקינמון.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח לכל מטרה וקמח מלא, סודה לשתיה ומלח.
בקערה גדולה מקציפים את יתרת 3/4 כוס הסוכר והשמן עד לאיחוד.
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, תוך הקצפה טובה לאחר כל תוספת.
מקציפים פנימה את רסק התפוחים והווניל.
מקציפים פנימה את תערובת הקמח בשתי מנות, לסירוגין עם חלב החמאה.
מקציפים רק עד לאיחוד. מערבבים בעדינות את נתחי התפוחים.
יוצקים את הבלילה לתבנית המאפינס המוכנה ומפזרים את תערובת הפקאן. הקש על התבנית על השיש מספר פעמים כדי להסיר בועות אוויר.
אופים עד שבחר עץ המוחדר במרכז אחד המאפינס יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
מניחים להתקרר על רשת למשך 15 דקות. העבירו סכין סביב המאפינס כדי לשחרר אותם ולפרוק. מגניב לחלוטין על המדף.