מאצ'ה פנה קוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Matcha Panna Cottan. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לך זרעי chia, בתוספת 1 כף סוכר, מאצ'ה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: תה ירוק מאצ'ה פאנה קוטה, מאצ'ה פנה קוטה קוטה קוטה נוטה, ו מאצ'ה ירוק תה Panna קוטה עם שומשום שחור שביר.
הוראות
יוצקים 1/2 כוס (125ml) של החלב לתוך קערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין על גבי. להפריש במשך 15 דקות כדי לרכך.
בסיר גדול, לשלב את הנותרים 1/2 כוס חלב, קצפת, מאצ ' ה, ו 1/2 כוס הסוכר. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לתוך המחבת ולהוסיף את תרמיל ריק. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום ולתת תלול במשך 10 דקות.
מסננים את תערובת מאצ 'ה דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית, ולאחר מכן מערבבים בתערובת הג' לטין השמורה. כאשר תערובת מאצ ' ה התקררה, מוסיפים את היוגורט ומערבבים לשלב; להפריש.
באמצעות מזלג, מועך את פירות יער עם הנותרים 1 כף סוכר בקערה קטנה.
מערבבים את זרעי chia, אם משתמשים.
לתוך החלק התחתון של 6 כוסות מיץ קטנות או כוסות יין קינוח, כפית 1 כף של פירות יער פירה. לאט לאט לשפוך 1/2 כוס (125 מ "ל) של תערובת מאצ' ה לתוך כל כוס. מקררים למשך 3 עד 6 שעות, עד סט.
מאצ ' ה יכול להיות די יקר, אז זה הגיוני להשקיע באחד שאתה אוהב ישתמש לעתים קרובות. הרפובליקה של תה עושה אחד שנקרא U Matcha בטעמים שונים. קבל את "טבעי" אחד, אשר יש את טעם עלי תה ירוק טהור, מתוק ביותר. בנוסף לשימוש בו זה טעים פאנה קוטה, אני אוהב שיש כוס מאצ ' ה להתעודד אחרי ארוחת הצהריים.
קלוריות 158°at 19gsat 11gmono 5gpoly 2gProtein 10gCarbohydrates 33gfiber 3gCholesterol 67mgIron 0.5 mgSodium 64mgPotassium 224mgcalcium 174mg
Reprinted עם אישור לאכול בצבע: מתכונים טעימים, בריאים לך ולמשפחתך על ידי פרנסס Largeman-Roth. זכויות יוצרים © 2014 Frances Largeman-Roth; photographs © 2014 Quentin Bacon. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.