מאק וגבינה מהודרים
פנסי מק וגבינה היא מנה עיקרית שמגישה 12. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם פונטינה, גבינת עיזים, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: פנסי מק ' נ ' גבינה, פנסי מק וגבינה, ו גבינת מק 'נ' מהודרת עם פירורי לחם חמאת שום.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מזלפים את הפטריות בשמן זית ואז מפזרים עליהן מלח ופלפל. צולים בתנור עד להזהבה עמוקה, 20 עד 25 דקות. הניחו בצד. נסו לא לאכול אותם לפני שהמקרוני מוכן. מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס.
לאחר מכן מטגנים את פרוסות הבייקון העבות עד לעיסה, אך עדיין לא פריכה. קוצצים את הבייקון לחתיכות בגודל ביס. הניחו בצד. נסו לא לאכול אותם לפני שהמקרוני מוכן.
במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה, הקפיצו את הבצל בכף 1 מהחמאה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה, כ -15 דקות. הניחו בצד. נסה לא... אה, לא משנה.
מבשלים את המקרוני עד שהוא פשוט לא מבושל. הניחו בצד.
להכנת הרוטב ממיסים את 4 כפות החמאה הנותרות בסיר גדול על אש בינונית.
מפזרים פנימה את הקמח, תוך הקצפה לאיחוד.
תנו לרוקס להתבשל כדקה בערך, תוך הקצפה מתמדת. ואז שופכים פנימה את החלב תוך הקצפה מתמדת. מבשלים את הרוטב הלבן עד שהוא סמיך ומבעבע, 3 עד 5 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את חצי וחצי, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
כף מעט מהרוטב הלבן החם לביצים הטרופות כדי למתן אותן, תוך ערבוב בעזרת מזלג לשילוב התערובת מבלי לבשל את הביצים.
יוצקים את הביצים המחוסמות לרוטב הלבן, תוך ערבוב מתמיד כשמוסיפים אותן.
מוסיפים את גבינות הפונטינה, הגרוייר, הפרמזן והעיזים. מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מוסיפים את המקרוני המבושל ומערבבים לציפוי. התיזו מעט חלב או מים חמים במידת הצורך לדילול.
חמאה תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מניחים על חצי בצל, חצי מקרוני, חצי פטריות, חצי גורגונזולה וחצי בייקון. חזור על השכבות, מסתיים עם בייקון.
אופים עד מבעבע וחם, 20 עד 25 דקות.
זה החומר שממנו עשויים חלומות-וידיות אהבה.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם אתה במצב רוח לאדום. ונטוריני בלדיני מונטלוקו למברוסקו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ונטוריני בלדיני מונטלוקו למברוסקו]()
ונטוריני בלדיני מונטלוקו למברוסקו
יין יחיד של ענבי סלמינו, גדל על קרקעות חוליות. הענבים נקצרים בעשרת הימים הראשונים בספטמבר. שיטת צ ' ארמט קצרה. ניחוח מורגש של עשבי תיבול ודובדבנים שחורים עסיסיים. בעל טעם טרי ויבש למחצה עם תחושות טאניות קלות. מוסמך אורגני.