מבחר דני יחיד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1258 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. לכי לחנות וקחי צ'אטני חמוציות, חלב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: גבינת שמנת אישית דנית, Arlequin du Potager en Aigre-Doux (מבחר ירקות חמוץ מתוק), ו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו.
הוראות
1
REMONCE: שמנת החמאה, סוכר (וקינמון, אם הוסיף). שמור בקירור עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
מקציפים יחד את הקמח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
2
טפטוף בחמאה המומסת בערבוב.(עושה 3/4 כוסות).מילוי גבינה: ערבבו את הסוכר עם גבינת השמנת הריכה עד לשילוב יסודי. אל תרביץ יותר מדי או תתעודד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
לטאטא כמות קטנה מאוד של חלב לתוך הסוכר עד שכל הגושים נעלמו. המשך להוסיף חלב, כמה טיפות בכל פעם, עד שהוא סרטים את הלוח (עושה 1/2 כוס). כדי להרכיב מאפים: מחממים תנור ל 350 מעלות F. על משטח מקומח קלות, לגלגל כל גיליון של בצק עלים החוצה למלבן מדידה קצת יותר גדול מ 20x1
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מורחים כל עם מילוי על פי בחירתך. באמצעות שטיפת ביצים, מברשת שני קצוות של כל ריבוע.מקפלים מעל לעשות צורות משולש.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
מניחים על מגש גיליון מצופה בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
חותכים שלושה חריצים אלכסוניים קטנים בחלק העליון של איבודי.
4
מברשת קלות עם יותר ביצה לשטוף ומפזרים קצת סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
אופים כ 20 דקות או עד חום זהוב.דני: בעוד עדיין חם, מברשת קלות עם ריבת משמש מחומם.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מפזרים קצת סוכר קינמון על ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
2
מברשת שני קצוות של הכיכר עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
חותכים חריץ מכל פינה כמעט למרכז, לעצור ממש קצר של המרכז. מקפלים כל קצה אחר למרכז, חופפים אותם, ולחץ בחוזקה.
4
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. לחץ על המרכז למטה עם האצבע שלך שבו הקצוות חופפים. מלא עם 1/2 כפית עגולה ריבה או מילוי.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מברשת עם ביצה לשטוף, ואז מפזרים קצת סוכר גס,.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
אופים כ 20 דקות, או עד צבע יפה.מעטפות: להפוך את הריבוע כך נקודה היא בחלק העליון. לשים תל מוארך של כ 2 כפות של מילוי גבינה מלמעלה למטה. ביצה לשטוף את הפינות בצד. מקפלים פינה אחת מעל המילוי ולחץ בחוזקה. מקפלים את הקצה השני על החלק העליון ולחץ בחוזקה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים על תבנית אפייה מרופדת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מברשת עם ביצה לשטוף ומפזרים סוכר וכמה שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
מניחים כף מעוגלת של מילוי גבינה באמצע הכיכר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
צחצח את הפינות עם שטיפת ביצים. מקפלים שני צדדים מנוגדים למעלה ולחץ בחוזקה, כמו במעטפות לעיל. תביא את הפינה התחתונה למעלה ולחץ בחוזקה על הקפל. לבסוף, להביא את הפינה העליונה מעלה על פני הקפל ולצבוט אותו לאטום.שטיפת ביצים ומפזרים את החלק העליון עם streusel.